32 appartementen en 8 grondgebonden woningen
Hoofddorp – Beetslaan

Aan de JC Beetslaan in Hoofddorp zijn 18 bestaande verouderde sociale woningen gesloopt en worden 32 sociale appartementen rondom een binnentuin en 8 grondgebonden nul-op-de-meter woning gerealiseerd.

Programma: 32 appartementen en 8 eengezinswoningen
Ontwikkeling: in opdracht van Ymere
Ontwerp: Faro architecten
Aannemer: Thunnissen Bouw

Aan de JC Beetslaan in Hoofddorp worden 32 sociale appartementen rondom een binnentuin en 8 grondgebonden nul-op-de-meter woning gerealiseerd. De 32 appartementen zijn een mix van 2- en 3kamer appartementen van gemiddeld circa 70m2 GBO rondom een gezamenlijk binnentuin. De 8 zeer fraaie grondgebonden woningen maken het straatprofiel van de JC Beetslaan af.

Zowel de appartementen als de grondgebonden woningen zijn zeer duurzaam en voorzien van een bodemwarmtepomp, triple glas en PV panelen. De grondgebonden woningen zijn zelfs nul-op-de-meter.

Voor de materialisatie is gekozen voor een klassiek rood genuanceerde gevelsteen. Aan de zijde van de binnentuin is gekozen voor een vriendelijk ogende, lichte en onderhoudsvrije lattenstructuur. De Pv-panelen van de rijwoningen zijn indaks en beslaan het volledige dakvlak.

‚Äč