Leerdam, Meent 16, appartementencomplex
Leerdam – Meent

Dit fraaie, kleinschalige appartementencomplex in hartje Leerdam ligt op een prachtplek aan de Meent; een rustige, groene singel. Deze schitterende locatie verdiende een bijzondere invulling, en dat is gelukt.

6 koopappartementen
Oppervlakte per appartement: ca. 100 m2
Ontwikkeling: eigen ontwikkeling
Ontwerp: Ter Braak Architecten, Utrecht
Constructie: Krabbendam-Boerkoel
Verkoop: Mutters Makelaardij
Aannemer: Bramer icm Zegers Bouw
Status: alles verkocht en gerealiseerd, opgeleverd 2017

Dit fraaie, kleinschalige appartementencomplex in hartje Leerdam ligt op een prachtplek aan de Meent, een rustige, groene singel. De zes luxeappartementen beschikken over een entree met eigen lift en hebben zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde ruime balkons. De appartementen op de begane grond hebben een ruimte tuin. Elk appartement heeft op eigen terrein een privéparkeerplaats en een ruime berging.

Deze schitterende locatie verdiende een bijzondere invulling en dat is meer dan gelukt. De architectuur is ingetogen, strak en stemmig bruin, met verticale houten accenten die aansluiten bij de bomen langs de singel. Extra opvallend zijn de frisse, groengele, glazen balustrades rond de balkons aan de voorzijde. In elk jaargetijde vangen ze het licht en bieden een zonnige aanblik, zowel van buiten als van binnen de appartementen.

​