Exclusief wonen in DAEL, 4 duurzame villa's
Oud Zuilen – Dael

Op de locatie van een voormalig installatiebedrijf in Oud Zuilen – midden in een woonwijk van de gemeente Stichtse Vecht – wordt gewerkt aan de ontwikkeling van vier zeer aantrekkelijke duurzame villa’s.

Programma: 4 ruime geschakelde villa’s
Architect: Blauw Architecten, Utrecht
Ontwikkeling: eigen ontwikkeling

Verkoop: Vrijblijvend inschrijven kan hier. (link opent in nieuw venster)

 

Daalseweg - Nieuwbouw in Oud-Zuilen

De voormalige bedrijfslocatie is gelegen aan de Daalseweg in Oud Zuilen (gemeente Stichtse Vecht). In een straat waar uitsluitend woningen gelegen zijn, springt dit bedrijfspand eruit.

Het pand met terrein is al een tijdje niet meer in gebruik door beëindiging van de werkzaamheden van het installatiebedrijf dat hier was gevestigd. Het weghalen van de bedrijfsbestemming en vervangen door een woonbestemming leek ons het meest logische en gewenst.

Momenteel is het participatietraject met omwonenden in volle gang. Ook met de gemeente en andere belanghebbenden is al veelvuldig overleg geweest. De meeste benodigde onderzoeken naar de haalbaarheid hebben plaatsgevonden en het nieuwe bestemmingsplan is in uitwerking. Momenteel wordt het pand beheerd en bewoond om kraak te voorkomen.

De ontwikkeling wordt zeer zorgvuldig aangepakt en de contouren beginnen al zichtbaar te worden.

Het bijzondere woonprogramma omvat minimaal 4 ruime slaapkamers op de verdieping, een hele grote woonkamer en keuken, én aanvullend is er op de begane grond aan de voorzijde nog ruimte voor bijvoorbeeld een extra (ouder)slaapkamer met badkamer of een kamer voor mantelzorg. Ook een kantoor aan huis met eigen opgang of een speelkamer voor de kinderen is mogelijk.

Tussen de hoofdbebouwing en het extra volume aan de voorzijde ontstaat een privé buitenruimte (patio) die voor veel extra daglicht en zicht op groen zal zorgen. Menig stadswoning heeft een stuk kleinere tuin dan deze unieke buitenruimte. Én hij is extra!

Op het perceel van zo’n 80 meter (!) diep blijft namelijk voldoende ruimte over voor een prachtige diepe achtertuin.

Zoals het er nu naar uit ziet zal de verkoop van de woningen begin volgend jaar (2020) kunnen starten.