's Gravenhage, Statenkwartier, transformatie kantorengebouw, 19 appartementen
Den Haag – Statenkwartier

In het Haagse Statenkwartier hebben we een voormalige kantoorgebouw getransformeerd naar 19 luxe huurappartementen. Het nieuwe ontwerp past perfect bij de stijl en de allure van deze internationale zone in Den Haag.

Project: Transformatie Eisenhowerlaan 156 in Den Haag
Programma: 19 appartementen
Ontwikkeling: Eigen ontwikkeling, ism met Stena Realty
Ontwerp: Op ten Noort Blijdenstein architecten, Utrecht
Aannemer: Ouwehand bouw
Status: opgeleverd januari 2017

In het statige Haagse Statenkwartier hebben we het voormalige kantoorgebouw aan de Eisenhowerlaan 156 getransformeerd naar een gebouw met 19 luxe huurappartementen. Het nieuwe ontwerp is gebaseerd op de befaamde Haagse School en past perfect bij de stijl en de allure van deze internationale zone in Den Haag.

De 19 luxe appartementen zijn zeer comfortabel en compleet opgeleverd, met een volledig uitgeruste keuken en prachtig afgewerkt sanitair. Bijna alle appartementen hebben een andere grootte en indeling. Er zijn twee- en driekamerappartementen, variërend in oppervlak van 70 tot ruim 100m². Alle appartementen zijn voorzien van energielabel A en hebben een balkon en een berging in het souterrain. Op de verdieping daarboven is een gemeenschappelijke inpandige fietsenstalling gerealiseerd. Tevens is op het terrein een aantal parkeerplaatsen voor de bewoners beschikbaar. De woningen zijn verkocht en opgeleverd in januari 2017.