Het Marserf: Groen, duurzaam, betrokken en gezond!
Texel – Marserf

Op Texel, ten oosten van Den Burg, ontwikkelen we Het Marserf. Vijftien bijzondere, duurzame huur- en koopwoningen in een collectief groen woonlandschap, als onderdeel van Buurtskap De Tuunen. Een plek waar het draait om innovatie, bewust (buiten)leven, gezondheid en gemeenschappelijkheid.

Programma: 15  woningen (waarvan 9 huurwoningen en 6 koopwoningen)
Ontwikkeling: KRKTR Projectontwikkeling
Co-creatie: Beyond Now
Ontwerp woningen: Faro architecten
Landschapsontwerp: Buiten5
Verkoop/verhuur: De Texelse Makelaars

Voor meer informatie en aanmelden:
www.marserf.nl

Buurtskap de Tuunen
In de Buurtskap de Tuunen wonen mensen die een beetje anders denken. Je woont in een groene omgeving en de natuur is dichtbij. Je draagt je steentje bij aan het buurtskap. Je hebt een grote tuin samen, en zelf een wat kleinere privé tuin. Je parkeert uit het zicht. En deelt je schuur en erf. Je doet wat je kan voor de buurt. Daar zijn we buren voor.

Knooperf de Tuunen
In dit Buurtskap maken wij Het Marserf waar duurzaamheid en passie voorop staan. Waar bewoners bewust leven en genieten. Super duurzaam! Waar je heerlijk woont, op jezelf én met elkaar.

De gemeente Texel koos ons plan als beste van drie, met een score van maar liefst 93,5 van de 100 punten!

Zie voor meer informatie over De Tuunen, de website van de gemeente Texel:

Meer weten over het project, op de hoogte blijven het laatste nieuws of alvast inschrijven als geïnteresseerde?

Bekijk dan de projectwebsite: www.marserf.nl

Het Marserf bestaat uit 15 karakteristieke woningen binnen vier gebouwvolumes. De woningen zijn geïnspireerd op de Texelse architectuur, maar hebben elk een andere eigentijdse uitstraling en variëren in grootte en prijs. Met elkaar dragen ze bij aan de beleving van een modern en landschappelijk Texels erf. Er is bij een aantal woningen rekening gehouden met eventuele toenemende zorgbehoeften, zodat de woningen ook voor de wat oudere huishoudens interessant zijn.

Wonen aan Het Marserf doe je samen. Elk huishouden is eigenaar van een eigen kavel plus berging en daarnaast ook eigenaar van de collectieve buitenruimte, bestaande uit het gezamenlijke binnenerf en een gereedschapsschuur.

De woningen zijn zoveel mogelijk circulair gebouwd van milieuvriendelijke en gezonde natuurlijke materialen. Ook in gebruik zijn ze erg duurzaam, all electric en wekken de benodigde energie zelf op.