Mike staat na het afronden van zijn bouwkundige en commerciële opleidingen aan het begin van zijn carrière bij KRKTR Projectontwikkeling.

 

Tijdens zijn opleidingen heeft Mike al kunnen proeven van de verschillende facetten binnen het vak projectontwikkeling. Zo heeft hij tijdens zijn vooropleiding Bouwkunde werkervaring opgedaan bij Basalt Bouwadvies als calculator, Bouwbedrijf van Rijn als werkvoorbereider en assistent uitvoerder en bij Aspekt ERA Makelaars als assistent makelaar binnendienst.

Na de succesvolle afronding van zijn bouwkundige opleiding heeft Mike een vervolgopleiding Vastgoed en Makelaardij gedaan, waarbij hij werkervaring heeft opgedaan bij Janssen de Jong Projectontwikkeling als projectmanager en van ’t Hof Rijnland als commercieel medewerker woningverhuur. In het kader van zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek verricht namens Ontwikkelingsmaatschappij Utrecht, naar de herbestemmingsmogelijkheden van drie leegstaande bedrijfs- en kantoorgebouwen in de provincie Utrecht.

Mike was betrokken bij deze projecten:
Oud Zuilen
Dael
Austerlitz, gemeente Zeist
Hart van Austerlitz
Ameide
Tuinhof Ameide