Eigenzinnige ondernemer en ontwikkelaar, maakt plekken graag mooier.

In de bijna 10 jaar die Taco als ondernemer maar ook daarvoor als projectontwikkelaar aan de weg timmerde, ontwikkelde Taco zijn eigen tegendraadse manier van werken en realiseerde hij voor eigen rekening en risico diverse projecten in en om Utrecht, zoals in Utrecht, Maarssen, Leerdam, Driebergen, Zeist en Abcoude. Toen nog in z’n eentje als eigenaar van DAO Projectontwikkeling, DAO staat voor: De Andere Ontwikkelaar.

Inmiddels heeft Taco met KRKTR de volgende stap in zijn carrière gezet.
Al langere tijd sluimerde het verlangen om zijn passie voor het vak te delen, uit te breiden en te professionaliseren. Met Ronald als compagnon in KRKTR staat de weg vrij voor de gewenste groeiambities en kwaliteitsimpuls.

Na een afgeronde bouwtechnische opleiding aan de Hogeschool Utrecht begeleidde en organiseerde hij de bouw van een aantal grote, spraakmakende utiliteitsbouwprojecten bij J.P. van Eesteren. Vervolgens maakte hij de overstap naar de ontwikkeling van vastgoed bij Janssen de Jong Projectontwikkeling en Project Consult. Een studie Nederlands Recht hielp hem daarbij op het juridische en bestuurlijke vlak. Nog voordat de studie goed en wel afgerond kon worden, stortte Taco zich in het ondernemerschap.

Naast dit alles was hij twee jaar lang bestuurslid PR en Marketing bij vastgoedvereniging NaJOU. Verder zet hij zijn kennis en kunde ook regelmatig op vrijwillige basis in bij projecten die zijn stad Utrecht nog mooier en leefbaarder maken. Zo heeft hij als voorzitter van de bewonersvereniging TOP Utrecht (Tweede Daalsebuurt, Ondiep, Pijlsweerd) meegewerkt aan het opzetten en financieren van de buurtwerkkamer waar bewoners zelf de sociale agenda bepalen, samenstellen én uitvoeren. Dit doet TOP samen met de gemeente en de andere sociale partners in de wijk.

Architectuurcentrum Aorta: Liefde voor de Stad

Taco was betrokken bij deze projecten:
Utrecht
Van Lieflandpark
Oud Zuilen
Dael
Austerlitz, gemeente Zeist
Hart van Austerlitz