Passie voor techniek, vormgeving en logische oplossingen die het leven makkelijker kunnen maken voor iedereen.

Vastgoed in de breedste zin van het woord is zoveel meer dan alleen de som van de onderdelen. Dat maakt ook dat vastgoedontwikkeling een vak is dat vraagt om kennis, kunde en begrip voor de plek, de historie en de mensen die er al zijn en die er nog gaan komen.

De passie van Christiaan ligt bij het bedenken van nieuwe concepten, het uittekenen en rekenen aan een ontwikkelingsplan. Een van de belangrijkste pijlers voor een concept is voor hem een plan te maken waar je niet alleen zelf jaren later nog trots op kan zijn maar ook een plan waar bewoners en gebruikers met plezier verblijven en over vertellen.

Na de afronding van zijn opleiding Vastgoed en Makelaardij in Groningen heeft Christiaan de stap naar Utrecht gemaakt en heeft daar de eerste werkervaring opgedaan in de bedrijfsmakelaardij en beleggingsmarkt. De vervolgstap in zijn carrière kwam bij een startende ontwikkelaar in de omgeving Amersfoort waar hij zich o.a. bezig heeft gehouden met binnenstedelijke ontwikkelingen en verkleuring van agrarische bedrijven naar woningbouw.

Christiaan was betrokken bij deze projecten:
Den Burg, Texel
Het Marserf